Tarieven

Aroma Touch Massage + voetenbadje & hoofdmassage

€50

 • 60 minuten
Afspraak maken
Rozenkwarts Massage + voetenbadje & hoofdmassage

€45

 • 50 minuten
Afspraak maken
Hoofd Massage

€17,50

 • 20 minuten
Afspraak maken
Voet Massage

€30

 • 40 minuten
Afspraak maken
Gezichtsbehandeling

€55

 • 60 minuten
Afspraak maken
Hotstone Massage

€45

 • 50 minuten
Afspraak maken
Reiki Behandeling

€40

 • 60 minuten
Afspraak maken
Reiki en voetmassage

€40

 • 30 min. Reiki | 30 min. Voetmassage
Afspraak maken
Kruidenstempel Massage

€50

 • 60 minuten
Afspraak maken
Chakra Healing

€30

 • 40 minuten
Afspraak maken
Aroma Touch & Hotstones + Voetenbadje & hoofdmassage

€55

 • 60 minuten
Afspraak maken
Massage met chocolade- en sinaasappel olie

€45

 • 50 minuten
Afspraak maken
Herfst/Winter Massage + Voetenbadje + Hoofdmassage

€45

 • 50 minuten
Afspraak maken
Bindweefsel Gezichtsmassage + Reiniging + Masker + Voetmassage

€60

 • 60 minuten
Afspraak maken
Zwangerschapsmassage

€45

 • 50 minuten
Afspraak maken

* Betaling contant of via betaalverzoek

Massages & Behandelingen

Aroma Touch Massage

De aroma touch massage is een rustgevende massage waarbij pure essentiële oliën met zachte massagebewegingen verdeeld worden over de energiebanen van de rug en voeten. Elke olie heeft een eigen therapeutische werking en geur.

Voet Massage

Ontspannende voetmassage met vooraf een voetenbadje. Aan het voetenbadje voeg ik dode zeezout met een essentiële olie of bloemblaadjes toe.

Rozenkwarts Massage

Hoofdmassage, voetenbadje, massage rug en benen met rozenkwarts edelstenen & een voetmassage met rozenolie. De rozenkwarts edelstenen hebben een kalmerende werking. De roos en rozenkwarts staan voor liefde, ook liefde voor jezelf.

Hotstone Massage

De hotstone massage is een ontspannende massage met warme stenen. Ik leg de stenen eerst op een handdoek op de rug zodat het lichaam aan de warmte kan wennen. Daarna breng ik een massageolie aan en masseer het lichaam met de warme stenen. Na de massage blijf je nog even rustig liggen en masseer ik de voeten.

Reiki

Reiki betekent universele levensenergie. Deze energie bevindt zich overal om ons heen. Tijdens een reikibehandeling stroomt de energie via de handen van de reiki-gever naar de reiki-ontvanger, dit gaat door de kleding heen.

Gezichtsbehandeling

Voetenbadje met rozenolie en rozenblaadjes, reiniging gezicht, peeling met zijdecocons, massage met rozenkwarts edelstenen, massage met shia&silk stempels, oogmasker, gezichtsmasker & ontspannende voetmassage met rozenolie.

Hoofd Massage

De hoofdmassage wordt zittend op een stoel gegeven zonder olie. Door stevige en zachte massagebewegingen krijgen spanningsophopingen verlichting en worden blokkades opgeheven. De geest ontspant en stress vermindert.

Chakra Healing

Chakra’s zijn draaiende energiecentra’s die onze levensenergie regelen. De energie van de chakra’s correspondeert met onze organen en orgaansystemen. Er zijn 7 hoofdchakra’s met elk een eigen kleur. Tijdens de chakra healing worden er edelstenen op deze chakra’s gelegd. De chakra healing lijkt op een reikibehandeling, alleen houd ik bij deze healing mijn handen boven de chakra’s.

Kruidenstempel Massage

De kruidenstempel massage met warme kruidenstempels heeft een ontgiftende en vitaliserende werking. De kruiden bezitten reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen. Een weldaad voor lichaam en geest door de warmte en de geuren van de kruidenstempels.

Chocolade Massage

Massage met chocolademassage olie en sinaasappel olie. Voetenbadje en hoofdmassage, Scrub rug met abrikozenpitscrub, Rugmassage met warme verzorgende chocolademassage olie, Massage benen en voeten met sinaasappel olie. Kopje koffie of thee met chocola. Cacao heeft een positieve invloed op lichaam en geest. De geur van sinaasappel geeft een vrolijk gevoel.

Herfst/Winter Massage

Massage rug, benen en voeten met massageoliën die perfect passen bij de herfst en winter. Deze oliën helpen niet alleen je immuunsysteem te versterken, maar verminderen ook (spier)pijnklachten.

Bindweefsel Gezichtsmassage

Een bindweefselgezichtsmassage is een behandeling die gericht is op het verbeteren van je huidconditie. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van collageen en elastine af, wat kan leiden tot verslapping van de huid en het ontstaan van rimpels en lijntjes. De massage stimuleert de doorbloeding, waardoor voedingsstoffen efficiënt worden opgenomen en afvalstoffen worden afgevoerd. Hierdoor krijgt de huid een gezondere uitstraling.